Menu
Счетоводни услуги от ИНБАЛАНС
InBalance News е създаден и се поддържа от ИНБАЛАНС България
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете!

Станете автор в InBalance News

♦ Вие сте експерт и можете да споделите своя опит и знания като анализирате и коментирате специфични счетоводни, правни, икономически въпроси. 

♦ Вие сте упълномощен представител на банкова институция и желаете да представите банкови продукти и услуги за бизнес клиенти.

♦ Вие разработвате и предлагате IT системи за управление на бизнеса или просто искате да разкажете за най-новите тенденции в счетоводния или ERP софтуер.

♦ Вие организирате семинари и обучения, тясно свързани с правенето на бизнес във всеки един аспект - правни и счетоводни, мениджмънт и HR, маркетинг и реклама.

♦ Вие искате да разкажете за благотворителна кауза на Вашата бизнес организация или да отправите покана за организирано от Вас корпоративно събитие.

Станете част от екипа на InBalance News като ни изпратите кратко Ваше представяне, Ваша статия (материалът няма да бъде публикуван в сайта без Ваше съгласие) или линк към Ваши публикации в други електронни медии или блогове. Използвайте формата за контакт, за да заявите желанието си да се присъедините към Авторите в news.inbalance.bg. След като бъде разгледан и одобрен от администратор, специалният Ви профил ще бъде активиран и ще получите съобщение с потребителско име и парола за достъп, както и подробни указания как да публикувате в сайта. За Ваше улеснение същите тези указания ще намерите и тук.

За информация по всички възникнали от Ваша страна въпроси, свързани с news.inbalance.bg, можете да използвате посочените по-долу данни за контакт:

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

тел.: +359 32 266660

Лице за контакт: Веселина Енчева

 

Анкета

Знаете ли как влизащият в сила през май 2018 г. нов европейски регламент за защита на личните данни ще се отрази на задълженията ви като работодател.

Да, запознат съм с регламента и моите задължения по него като работодател, опериращ с лични данни. - 6.3%
Не, все още не съм проучил новите регулации в областта на личните данни. - 87.5%
Не, разчитам ТРЗ специалистът, който обслужва бизнеса ми, да ме информира за новите ми задължения. - 6.3%

Общо гласували: 16
Гласуването по тази анкета е приключило on: Август 31, 2018

Категории

InBalance

Следвай ни

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Google+ Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Популярни тагове