Menu
Счетоводни услуги от ИНБАЛАНС
InBalance News е създаден и се поддържа от ИНБАЛАНС България
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете!

Барбадос

Барбадос е островна държава, разположена в западната част на Северния Атлантически океан и на около 100 км източно от Карибско море. Испанците и португалците, които първи посещават острова, не предявяват териториални претенции и през 1627 г. британците колонизират Барбдос и той остава британска колония до 1961 г., когато получава вътрешна автономия. Постепенното въвеждане на социални и политически реформи през 40-те и 50-те години довежда до пълна независимост от Великобритания през 1966 г. Барбадос продължава да е  член на Британската общност.

Наред с туризма, водеща роля за бързия ръст на икономиката на страната имат финансовите услуги. Барбадос е считан за едно от най-добрите места по света за развиване на международни банкови дейности и едно от най-сигурните места за правене на бизнес. Островната държава предлага дълга традиция на политическа и социална стабилност, атрактивна данъчна политика, квалифицирани и продуктивни служители, сложна мрежа от  международни телекомуникационни услуги. 

  • Площ: 431 кв.км
  • Столица: Бриджтаун
  • Население: 284 644 души (по данни от 2013 г.)
  • Официален език: английски
  • Национална валута: Барбадоски долар

 

Анкета

Знаете ли как влизащият в сила през май 2018 г. нов европейски регламент за защита на личните данни ще се отрази на задълженията ви като работодател.

Да, запознат съм с регламента и моите задължения по него като работодател, опериращ с лични данни. - 6.3%
Не, все още не съм проучил новите регулации в областта на личните данни. - 87.5%
Не, разчитам ТРЗ специалистът, който обслужва бизнеса ми, да ме информира за новите ми задължения. - 6.3%

Общо гласували: 16
Гласуването по тази анкета е приключило on: Август 31, 2018

Категории

InBalance

Следвай ни

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Google+ Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Популярни тагове