Menu
Счетоводни услуги от ИНБАЛАНС
InBalance News е създаден и се поддържа от ИНБАЛАНС България
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете!

Българска асоциация на лицензираните инвестиционни посредници

Българска асоциация на лицензираните инвестиционни посредници style="text-align: justify;">Българската асоциация на лизензираните инвестиционни посредници (БАЛИП) е организация, представляваща юридически лица, получили разрешение да извършват дейност като инвестиционен посредник. Учредена е през 1997 г. от три инвестиционни посредника („Евро-Финанс”, „Евър” и „Улпия управление на инвестиции”) като първото сдружение в България на професионалните участници в търговията с ценни книжа и мениджъри на инвестиционни портфейли. Политиката на асоциацията е насочена към защита на интересите на инвестиционните посредници, инвеститорите и инвестиционната общност в страната, както и участие с активна позиция при изработването на нормативната база, регламентираща организацията и регулацията на капиталовия пазар.

БАЛИП има свои представители във Фонда за компенсиране на инвеститорите в ценни книжа, Арбитражния съд при Централен депозитар АД (ЦД), Арбитражния съд при Българска фондова борса (БФБ), Комитета по управление на Фонда за гарантиране на сетълмента на финансови инструменти по чл. 139, ал. 1 от Правилника на ЦД, Изпитната комисия за брокери и инвестиционни консултанти, Съвета на директорите на БФБ и Съвета на директорите на ЦД.

Контакти:

http://balip.com/

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Анкета

Знаете ли как влизащият в сила през май 2018 г. нов европейски регламент за защита на личните данни ще се отрази на задълженията ви като работодател.

Да, запознат съм с регламента и моите задължения по него като работодател, опериращ с лични данни. - 6.3%
Не, все още не съм проучил новите регулации в областта на личните данни. - 87.5%
Не, разчитам ТРЗ специалистът, който обслужва бизнеса ми, да ме информира за новите ми задължения. - 6.3%

Общо гласували: 16
Гласуването по тази анкета е приключило on: Август 31, 2018

Категории

InBalance

Следвай ни

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Google+ Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Популярни тагове