Menu
Счетоводни услуги от ИНБАЛАНС
InBalance News е създаден и се поддържа от ИНБАЛАНС България
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете!

Уебинар на АССП " Excel за счетоводители" – Част I

Уебинар на АССП АССП организира уебинар на тема " Excel за счетоводители" – Част I, който в рамките на 2 астрономически часа ще предостави полезни знания на участниците относно това как да обработват ефективно информационните масиви, които импортират или експортират от и в Excel. 

Темите в обучението са: 

1. Pivot Table - Pivot Table е инструмент за динамично реорганизиране на данни. Съчетава в себе си множество функционалности, като сортиране и филтриране на данни, групиране и извеждане на междинни обобщения по посочен критерий, поддържа връзки към оригиналния източник на данни, като позволява актуализация на промените във всеки един момент.

2. Функции за извличане на данни (Lookup & Reference Functions): VLOOKUP, INDEX, MATCH, OFFSET - едни от най-полезните функции в Microsoft Excel за обработка на голям обем от данни, които обаче изискват да знаете някои тънкости. В тази тема ще се запознаете с основните предназначения на VLOOKUP, INDEX, MATCH, OFFSET, ще се запознаете със синтаксис и модели на съвпадение, с това как да четете данните и ще получите ценни практически съвети за използването на тези важни функции в Excel.

Времето на провеждане е 20 октомври 2017 (петък), 14:00 – 16:00 часа. 

Цени*:
Цена на участник – 18 лева;
Цена за членове на АССП – 12 лева.

От асоциацията информират, че АССП не е регистрирана по ЗДДС и ДДС няма да бъде начисляван.

Лекторът е Димитринка Вълкова, която е с над 10 годишен професионален опит с MS Excel и VBA (Visual Basic for Applications) за MS Excel. Като лектор разработва специализирани и конкретно насочени учебни програми, в които включва реални примери от практиката, презентации, помощни материали, видео-уроци и тестове, свързани с „Бизнес приложения и анализи с MS Excel” и VBA за MS Excel.

Заявка за участие може да бъде намерена на интернет страницата на АССП в съобщението за предстоящия уебинар, както и тук:

 Източник: АССП

 

Последно променена вСряда, 11 Октомври 2017 15:33
Влезте, за да коментирате

Анкета

Знаете ли как влизащият в сила през май 2018 г. нов европейски регламент за защита на личните данни ще се отрази на задълженията ви като работодател.

Категории

InBalance

Следвай ни

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Google+ Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Популярни тагове