Menu
Счетоводни услуги от ИНБАЛАНС
InBalance News е създаден и се поддържа от ИНБАЛАНС България
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете!

Търговска банка Виктория ЕАД

Въз основа на Решение № 76 на Управителния съвет на Българска народна банка, взето на негово заседание, проведено на 22.06.2014 г., както и на основание чл. 116, ал. 2, т. 2 от Закона за кредитните институции (ЗКИ) банка „Креди Агрикол България” ЕАД е поставена под специален надзор за срок от три месеца, за същия срок и дейността и ̀ е ограничена, като е постановена и изрична забрана за извършване на всички дейности съгласно издадения лиценз за извършване на банкова дейност.

На 08.08.2014 г. в Търговския регистър e вписано изменението на фирменото наименование на „Креди Агрикол България” ЕАД, обозначено в лиценза и́, на Търговска банка “Виктория” ЕАД.

От 12.12.2014г. Търговска Банка „Виктория” ЕАД възобновява своята дейност.

Адрес: гр.София 1000, бул."Княгиня Мария Луиза" №2, ет.5

Телефон: (+359) 2 917 17 17

Факс: (+359) 2 917 11 58

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

http://www.tbvictoria.bg

 

 

 

ТБ „Виктория” ЕАД възобновява своята дейност от днес

ТБ „Виктория” ЕАД възобновява своята дейност от днес

От 12 декември Търговска банка "Виктория" зопжчво да обслужва без ограничения вложителите в банката и да извършва всички дейности съгласно лиценза си за банкова дейност. 

Продължава...
Абонамент чрез RSS

Анкета

Знаете ли как влизащият в сила през май 2018 г. нов европейски регламент за защита на личните данни ще се отрази на задълженията ви като работодател.

Категории

InBalance

Следвай ни

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Google+ Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Популярни тагове