Menu
Счетоводни услуги от ИНБАЛАНС
InBalance News е създаден и се поддържа от ИНБАЛАНС България
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете!

Българските полицаи

 Казват ви, че багажът ви е взривен от полицията, колата ви е разбита отвсякъде и че ще бъдете разпитван. Вие сте изумен и питате защо. Отговорът е, че имате рисков профил.Българските полицаи (милиционери)

Представете си, че сте с колата си в чужда държава. Оставили сте я някъде на платен паркинг за няколко дни. Връщате се след седмица и колата ви я няма. Казват ви, че багажът ви е взривен от полицията, колата ви е разбита отвсякъде и че ще бъдете разпитван. Вие сте изумен и питате защо. Отговорът е, че имате рисков профил.

Българска полиция, в потвърждение на множеството цветист хумор по адрес на интелигентността и проницателността на своя състав, взриви багажа и разби буса на двама арменски граждани, паркирали го на паркинга на софийското летище, защото имали рисков профил.

Главният секретар на МВР Георги Костов обясни, че след атентатите в Париж арменците са с рисков профил. Всъщност и микробусът бил с рисков профил. Защо са с такъв, главният секретар не е дал обяснения.

Също от МВР „специалисти“ дойдоха и различни хипотези. Че взрив нямало, но може и да е имало (под сурдинка беше признато, че в буса имало козметикаи кучетата реагирали на тях като на взрив). Друга по-хард версия допусна, че единият терорист е заминал за Брюксел по задача, а другия за Москва, на инструктаж при Путин. И т.н.

Главният секретар на МВР обясни, че след завръщането на двамата арменци, щяло с тях да бъде разговаряно и после да се прецени, дали да бъдат задържани.

Цялата случка е показателна за трагикомичното ниво на родната ни полиция.

"Бесен съм от безотговорните действия на всички, които предизвикаха паниката на летище София около измислената бомба", коментира Бойко Борисов.

За ограмотяване на г-н Костов може да разкажем, че в Армения живеят около 99% християни. Че в Париж живеят около 100000 арменци, които са измежду най-уважаваните членове на френското общество. И че България е единствена държава, освен Турция, определяща ги с рисков профил.

А арменските граждани бихме посъветвали да заведат солени искове за нанесените им щети. И за материалните и за моралните.

Сн.: Bulphoto
Влезте, за да коментирате

Анкета

Знаете ли как влизащият в сила през май 2018 г. нов европейски регламент за защита на личните данни ще се отрази на задълженията ви като работодател.

Категории

InBalance

Следвай ни

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Google+ Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Популярни тагове