Menu
InBalance News е проект на Счетоводна мрежа ИНБАЛАНС
Бизнес услуги от ново поколение ► Счетоводна мрежа ИНБАЛАНС
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете! ► Счетоводна мрежа ИНБАЛАНС

Блог

Всичко, което вълнува авторите в InBalance News и може да бъде полезно за читателите, може да бъде публикувано в блога на сайта. 

Как корона вирусът превръща държавите в тоталитарни

Как корона вирусът превръща държавите в тоталитарниКорона-тоталитаризъм (Как корона вирусът превръща държавите в тоталитарни)

Идеологиите са ключово средство за консолидиране на обществена подкрепа за държавните системи.

Продължава...

Кое наложи обявяване на епидемия и пандемия от коронавирус?

Кое наложи обявяване на епидемия и пандемия от коронавирус?Не съм привърженик на световните конспирации. За мен глобализацията е неминуемо следствие на свят, отворен към обмяна на идеи, бизнеси, студенти. 

Продължава...

Д-р Еран Ешхар предлага метод за лечение от COVID-19, приложен с пълен успех върху негови пациенти

Д-р Еран Ешхар - метод за лечение от COVID-19Д-р Еран Ешхар (собственик на българска компания, клиент на Инбаланс) ви предлага метод за лечение от COVID-19, приложен с пълен успех върху негови пациенти.

* Материалът е предоставен от Д-р Еран Ешхар

Ще ви запозная с прост и бърз метод на профилактика и лечение от COVID-19, и други вируси, които се заселват в дихателната система на човек. 

Продължава...

Как ЗДДС третира имотите, отдавани под наем и рекламирани чрез чуждестранни платформи

Как ЗДДС третира имотите, отдавани под наем и рекламирани чрез чуждестранни платформиС промяна на проектозакона за бюджета за 2020 г. се предлага изменение в Закона за туризма. С него се въвежда категоризация за имотите, отдавани под наем чрез електронни платформи като Airbnb, Booking, Facebook и др. 

Продължава...

За слепите и глухи институции и мъртвите птици

За слепите и глухи институции и мъртвите птици Поредният случай, в който животът не струва нищо и с едно небрежно махване с ръка е заличен. Свикнахме да ни показват и разказват как умират десетки хора заради един, решил да се прави на Бог и да раздава смърти присъди. Сега жертвите не са хора. Птици са.

Продължава...

Нови работни места и подобряването на условията на труд във фирма „Хазарос Четинян“ ЕООД по Проект BG05M9OP001-1.003-1206-С01

Нови работни места и подобряването на условията на труд във фирма „Хазарос Четинян“ ЕООД по Проект BG05M9OP001-1.003-1206-С01На 24.11.2016 г. от 11,30 часа в пресцентъра на БТА се проведе пресконференция на фирма "Хазарос Четинян" ЕООД във връзка с изпълнението на проект BG05M9OP001-1.003-1206-С01 „Създаване на нови работни места във фирма „Хазарос Четинян“ ЕООД”, финансиран от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Продължава...
Абонамент чрез RSS

Следвай ни в социалните мрежи

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Категории

InBalance

Популярни тагове