Menu
Счетоводни услуги от ИНБАЛАНС
InBalance News е създаден и се поддържа от ИНБАЛАНС България
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете!

Агенция по вписванията: Не изпращаме документи с наложен платеж

  • Написана от 

Агенция по вписванията: Не изпращаме документи с наложен платежОт Агенция по вписванията напомнят, че не изпращат документи за актуализация на данни в администрираните от институцията регистри срещу заплащане на съответната сума с наложен платеж.

Съобщението до потребителите е публикувано днес в интернет страницата на агенцията с цел предпазване от евентуални измами. От ведомството подчертават, че всеки опит да се изисква заплащане на определена сума, чрез наложен платеж, за получаване на нов пакет документи от името на Агенция по вписванията за актуализация на данни в Търговски регистър, Имотен регистър, регистър Булстат и Регистър на имуществените отношение на съпрузите, е неверен и е злоупотреба.

Банковите сметки, по които се превеждат държавните такси за услуги, предоставяни от съответните регистри, могат да бъдат видяни тук: Банкови сметки на Агенция по вписванията

От Агенция по вписванията поясняват, че при попълване на преводното нареждане в поле „основание за плащане” е необходимо да се изпише с думи регистъра, за който се отнася таксата. 

Източник: Агенция по вписванията
Влезте, за да коментирате

Анкета

Знаете ли как влизащият в сила през май 2018 г. нов европейски регламент за защита на личните данни ще се отрази на задълженията ви като работодател.

Да, запознат съм с регламента и моите задължения по него като работодател, опериращ с лични данни. - 6.3%
Не, все още не съм проучил новите регулации в областта на личните данни. - 87.5%
Не, разчитам ТРЗ специалистът, който обслужва бизнеса ми, да ме информира за новите ми задължения. - 6.3%

Общо гласували: 16
Гласуването по тази анкета е приключило on: Август 31, 2018

Категории

InBalance

Следвай ни

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Google+ Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Популярни тагове