Menu
InBalance News е проект на Счетоводна мрежа ИНБАЛАНС
Бизнес услуги от ново поколение ► Счетоводна мрежа ИНБАЛАНС
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете! ► Счетоводна мрежа ИНБАЛАНС

Изменен е пакетът документи за микро и малки предприятия, кандидатстващи по процедурата на ОПИК за преодоляване на последствията от COVID-19

  • Написана от 

Изменен е пакетът документи за микро и малки предприятия, кандидатстващи по процедурата на ОПИК за преодоляване на последствията от COVID-19Управляващият орган на ОПИК публикува изменен пакет от документи за кандидатстващите по процедурата „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“. Формулярите са достъпни в интернет страницата на оперативната програма.

Според данните на Министерство на икономиката в началото на декември по тази програма са одобрени за финансиране 21 190 проектни предложения, по които стойността на предоставената безвъзмездна финансова помощ е в размер на около 173 млн. лева. Допълнително се извършва преразглеждане на всички отхвърлени проекти (над 6 000) и идентифициране на такива, подадени от допустими кандидати, съгласно Условията за кандидатстване и изпълнение, но отхвърлени поради непредставяне в срок или непредставяне на допълнително изисканите им документи.

Актуалните към 14.12.2020 г. документи могат да бъдат изтеглени и от линковете по-долу. 

Източник: ОПИК

 

 

 

 

 

 

 

 

Влезте, за да коментирате

Следвай ни в социалните мрежи

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Категории

InBalance

Популярни тагове