Menu
InBalance News е проект на Счетоводна мрежа ИНБАЛАНС
Бизнес услуги от ново поколение ► Счетоводна мрежа ИНБАЛАНС
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете! ► Счетоводна мрежа ИНБАЛАНС

МВР: Променя се формата на декларацията за пътуващите през КПП на областните градове

  • Написана от 

МВР: Променя се формата на декларацията за пътуващите през КПП на областните градовеОбновена бланка на декларация за преминаване през КПП в областните градове публикува МВР в интернет страницата си с уточнението, че промяната касае удостоверяването на необходимостта за пътуване във връзка с извършване на трудова дейност.

В декларацията отпада заверката от работодателя в т. 3. Пътуващите ще представят служебна бележка, издадена от работодателя, или друг служебен документ /служебна карта, пропуск/, който носят в себе си. 

Другият нов момент е, че попълнените декларации ще се събират от служителите на КПП и ще остават при тях, за да бъде контролирано изпълнението на мярката и проверени вписаните в документа данни. 

Актуалната към момента бланка на декларация може да бъде намерена в сайта на МВР, както и в прикачения файл по-долу. За улеснение на лицата, които ще трябва да издадат служебни бележки на пътуващите през КПП служители, предоставяме и примерен образец за този формуляр (към момента няма публикуван официален такъв от институциите, предложеният вариант е съставен от експертите на Счетоводна мрежа ИнБаланс).

Влезте, за да коментирате

Следвай ни в социалните мрежи

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Категории

InBalance

Популярни тагове