Menu
Счетоводни услуги от ИНБАЛАНС
InBalance News е създаден и се поддържа от ИНБАЛАНС България
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете!

Бизнесът ще може да внедрява IT решения с подговяна нова ваучерна схема по ОПИК

Бизнесът ще може да внедрява IT решения с подговяна нова ваучерна схема по ОПИКПочти 10 млн. лева под формата на ваучери са предвидени в подкрепа на бизнеси, желаещи да внедрят нови IT решения в дейността си.

Новата схема, която се подготвя по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, е представена от заместник-министъра на икономиката Александър Манолев по време на събитието „Умни градове и умни хора“, организирано от Посолството на Холандия у нас. С ваучери на стойност от 20 до 50 хиляди лева ще се улесни достъпа на малките и средните предприятия до иновативните дигитални решения. По думите на г-н Манолов „Дигитализацията трябва да обхване повече сектори и отрасли. Затова Министерството на икономиката, по предложение на работодателските организации, предприе редица инициативи за развитието на цифровата икономика и разработи „Концепция за цифрова трансформация на българската индустрия (Индустрия 4.0)“.

Източник: МИ

Влезте, за да коментирате

Анкета

Знаете ли как влизащият в сила през май 2018 г. нов европейски регламент за защита на личните данни ще се отрази на задълженията ви като работодател.

Категории

InBalance

Следвай ни

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Google+ Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Популярни тагове