Menu
Счетоводни услуги от ИНБАЛАНС
InBalance News е създаден и се поддържа от ИНБАЛАНС България
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете!

Наръчникът на НАП по задължително социално и здравно осигуряване и ГВРС е актуализиран за 2017 г.

Наръчникът на НАП по задължително социално и здравно осигуряване и ГВРС е актуализиран за 2017 г.Приходната агенция публикува актуализираният Наръчник по задължително социално и здравно осигуряване и гарантирани вземания на работниците и служителите при несъстоятелност на работодателя за 2017 г.

Обновеният вариант на документа отразява промените в КСО, ЗЗО, Закона за гарантираните вземания на работниците и служителите при несъстоятелност на работодателя, в сила от 1 януари 2017 г. и синхронизираните с тях разпоредби в подзаконовите нормативни актове. Информацията отново е структурирана в раздели, глави и фишове, като с цел улеснение на потребителите е представена предимно в схеми, изображения и конкретни примери, информират от агенцията във въведението към наръчника.

Пълният актуализиран Наръчник по задължително социално и здравно осигуряване и ГВРС за 2017 г. е достъпен за изтегляне в интернет страницата на НАП, Законодателство » Осигуряване » Становища, указания, инструкции. Може да бъде изтеглен от линка по-долу:

Източник: НАП

Влезте, за да коментирате

Анкета

Знаете ли как влизащият в сила през май 2018 г. нов европейски регламент за защита на личните данни ще се отрази на задълженията ви като работодател.

Да, запознат съм с регламента и моите задължения по него като работодател, опериращ с лични данни. - 6.3%
Не, все още не съм проучил новите регулации в областта на личните данни. - 87.5%
Не, разчитам ТРЗ специалистът, който обслужва бизнеса ми, да ме информира за новите ми задължения. - 6.3%

Общо гласували: 16
Гласуването по тази анкета е приключило on: Август 31, 2018

Категории

InBalance

Следвай ни

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Google+ Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Популярни тагове