Menu
InBalance News е проект на Счетоводна мрежа ИНБАЛАНС
Бизнес услуги от ново поколение ► Счетоводна мрежа ИНБАЛАНС
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете! ► Счетоводна мрежа ИНБАЛАНС

Наръчникът на НАП по задължително социално и здравно осигуряване и ГВРС е актуализиран за 2017 г.

Наръчникът на НАП по задължително социално и здравно осигуряване и ГВРС е актуализиран за 2017 г.Приходната агенция публикува актуализираният Наръчник по задължително социално и здравно осигуряване и гарантирани вземания на работниците и служителите при несъстоятелност на работодателя за 2017 г.

Обновеният вариант на документа отразява промените в КСО, ЗЗО, Закона за гарантираните вземания на работниците и служителите при несъстоятелност на работодателя, в сила от 1 януари 2017 г. и синхронизираните с тях разпоредби в подзаконовите нормативни актове. Информацията отново е структурирана в раздели, глави и фишове, като с цел улеснение на потребителите е представена предимно в схеми, изображения и конкретни примери, информират от агенцията във въведението към наръчника.

Пълният актуализиран Наръчник по задължително социално и здравно осигуряване и ГВРС за 2017 г. е достъпен за изтегляне в интернет страницата на НАП, Законодателство » Осигуряване » Становища, указания, инструкции. Може да бъде изтеглен от линка по-долу:

Източник: НАП

Влезте, за да коментирате

Следвай ни в социалните мрежи

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Категории

InBalance

Популярни тагове