Menu
Счетоводни услуги от ИНБАЛАНС България
Новини и анализи за счетоводство и данъци

Данъчно-осигурителен календар

Данъчно-осигурителен календар - октомври 2017 г.

Данъчно-осигурителен календар - октомври 2017 г.Данъчно-осигурителният календар за октомври 2017 г. обобщава информация за сроковете, в които съобразно изискванията на отделните нормативни актове трябва да бъдат декларирани и внесени дължимите данъци и осигуровки и да бъдат подадени съответните справки кам институциите.

Продължава...

Данъчно-осигурителен календар - септември 2017

Данъчно-осигурителен календар - септември 2017 г.Сроковете за деклариране и плащане на данъци и осигуровки през месец септември 2017 г. и за подаване на данни и справки към съответните институции са обобщени в данъчно-осигурителния календар по-долу.

Продължава...

Данъчно-осигурителен календар - август 2017

Данъчно-осигурителен календар - август 2017 г.В данъчно-осигурителния календар за август 2017 г. са обобщени сроковете, в които според разпоредбите на изброените по-долу нормативни актове трябва да бъдат декларирани и платени дължимите данъци и осигуровки и подадени справки към съответните институции. 

Продължава...

Данъчно-осигурителен календар - юли 2017 г.

Данъчно-осигурителен календар - юли 2017 г.Данъчно-осигурителният календар за юли 2017 г. обобщава информация за сроковете, в които трябва да бъдат декларирани и внесени дължимите данъци и осигуровки и подадени справки към съответните институции в съответствие с разпоредбите на цитираните по-долу нормативни актове.

Продължава...

Данъчно-осигурителен календар - юни 2017 г.

Данъчно-осигурителен календар - юни 2017 г.Данъчно-осигурителният календар за юни 2017 г. обобщава информация за сроковете, в които според регламентите на съответните нормативни актове трябва да бъдат декларирани и внесени дължимите данъци и осигуровки и подадени съответните справки към институциите.

Продължава...

Данъчно-осигурителен календар - май 2017 г.

Данъчно-осигурителен календар - май 2017 г.Сроковете, в които трябва да бъдат декларирани и внесени дължимите през месец май данъци и осигуровки и да бъдат подадени справки към съответните институции, са отбелязани в данъчно-осигурителния календар по-долу:

Продължава...
Абонамент чрез RSS

Анкета

Ще се отрази ли повишаване на осигурителните прагове на броя на заетите лица във вашата фирма

Категории

Автори

InBalance

Следвай ни

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Google+ Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Популярни тагове