Menu
Счетоводни услуги от ИНБАЛАНС
InBalance News е създаден и се поддържа от ИНБАЛАНС България
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете!

Данъчно-осигурителен календар

Данъчно-осигурителен календар - март 2018 г.

Данъчно-осигурителен календар - март 2018 г.В данъчно-осигурителния календар за март 2018 г. са обобщени всички важни срокове за деклариране и внасяне на дължимите данъци и осигуровки през настоящия месец. Маркирани са и датите, до които съобразно нормативните изисквания да бъдат подадени съответните справки кам институциите.

Продължава...

Данъчно-осигурителен календар - февруари 2018 г.

Данъчно-осигурителен календар - февруари 2018 г.Сроковете за деклариране и внасяне на данъци и осигуровки и подаване на справки към институциите през месец февруари са обобщени в данъчно-осигурителния календар по-долу:

Продължава...

Данъчно-осигурителен календар - януари 2018 г.

Данъчно-осигурителен календар - януари 2018 г.В първия за 2018 г. данъчно-осигурителен календар са обобщени сроковете, в които трябва да бъдат декларирани и внесени дължимите данъци и осигуровки и подадени справки към различните институции през месец януари.

Продължава...

Данъчно-осигурителен календар - декември 2017 г.

Данъчно-осигурителен календар - декември 2017 г.Сроковете за деклариране и внасяне на дължимите данъци и осигуровки и подаване на справки към различните институции до края на 2017 г., регламентирани в текстовете на съответнитите нормативни актове, са обобщени в календара по-долу:

Продължава...

Данъчно-осигурителен календар - ноември 2017 г.

Данъчно-осигурителен календар - ноември 2017 г.Сроковете за деклариране и внасяне на дължимите данъци и осигуровки през ноември 2017 г. са обобщени в данъчно-осигурителния календар по-долу. 

Продължава...

Данъчно-осигурителен календар - октомври 2017 г.

Данъчно-осигурителен календар - октомври 2017 г.Данъчно-осигурителният календар за октомври 2017 г. обобщава информация за сроковете, в които съобразно изискванията на отделните нормативни актове трябва да бъдат декларирани и внесени дължимите данъци и осигуровки и да бъдат подадени съответните справки кам институциите.

Продължава...
Абонамент чрез RSS

Анкета

Знаете ли как влизащият в сила през май 2018 г. нов европейски регламент за защита на личните данни ще се отрази на задълженията ви като работодател.

Категории

Автори

InBalance

Следвай ни

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Google+ Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Популярни тагове