Menu
Счетоводни услуги от ИНБАЛАНС
InBalance News е проект на ИНБАЛАНС България
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете!

НАП публикува първата за 2017 г. актуализация на програмния продукт за обхващане на данни от декларация обр. № 1, обр. №3, обр. № 6

НАП публикува първата за 2017 г. актуализация на програмния продукт за обхващане на данни от декларация обр. № 1, обр. №3, обр. № 6В интернет страницата на приходната агенция е публикувана актуализирана версия на програмния продукт за обхващане на данни от декларация обр. № 1, обр. №3, обр. № 6.

От НАП съветват потребителите, които работят с предходна версия на продукта, да инсталират новата 9.01, в която е добавена възможност за генериране на Декларации обр. № 1, обр. №3, обр. № 6 за 2017 г. Актуализираният програмен продукт е съобразен и с влизащите в сила от януари 2017 г. законодателни промени.

Освен инсталационния файл, на потребителите са предоставени и обновени ръководства за инсталация и употреба (могат да бъдат изтеглени от интернет страницата на НАП, рубрика За бизнеса » Програмни продукти » Декларация образец № 1, образец №3, образец № 6, както и от линковете по-долу). 

ВАЖНО! От 01.02.2017 г. има налично ново обновяване и актуалната версия вече е 9.02. Отстранени са грешки от предходната, информират от НАП.

Източник: НАП

Влезте, за да коментирате

Категории

InBalance

Следвай ни

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Google+ Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Популярни тагове