Menu
Счетоводни услуги от ИНБАЛАНС
InBalance News е създаден и се поддържа от ИНБАЛАНС България
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете!

НАП публикува първата за 2017 г. актуализация на програмния продукт за обхващане на данни от декларация обр. № 1, обр. №3, обр. № 6

НАП публикува първата за 2017 г. актуализация на програмния продукт за обхващане на данни от декларация обр. № 1, обр. №3, обр. № 6В интернет страницата на приходната агенция е публикувана актуализирана версия на програмния продукт за обхващане на данни от декларация обр. № 1, обр. №3, обр. № 6.

От НАП съветват потребителите, които работят с предходна версия на продукта, да инсталират новата 9.01, в която е добавена възможност за генериране на Декларации обр. № 1, обр. №3, обр. № 6 за 2017 г. Актуализираният програмен продукт е съобразен и с влизащите в сила от януари 2017 г. законодателни промени.

Освен инсталационния файл, на потребителите са предоставени и обновени ръководства за инсталация и употреба (могат да бъдат изтеглени от интернет страницата на НАП, рубрика За бизнеса » Програмни продукти » Декларация образец № 1, образец №3, образец № 6, както и от линковете по-долу). 

ВАЖНО! От 01.02.2017 г. има налично ново обновяване и актуалната версия вече е 9.02. Отстранени са грешки от предходната, информират от НАП.

Източник: НАП

Влезте, за да коментирате

Анкета

Знаете ли как влизащият в сила през май 2018 г. нов европейски регламент за защита на личните данни ще се отрази на задълженията ви като работодател.

Да, запознат съм с регламента и моите задължения по него като работодател, опериращ с лични данни. - 6.3%
Не, все още не съм проучил новите регулации в областта на личните данни. - 87.5%
Не, разчитам ТРЗ специалистът, който обслужва бизнеса ми, да ме информира за новите ми задължения. - 6.3%

Общо гласували: 16
Гласуването по тази анкета е приключило on: Август 31, 2018

Категории

InBalance

Следвай ни

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Google+ Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Популярни тагове