Menu
Счетоводни услуги от ИНБАЛАНС
InBalance News е проект на ИНБАЛАНС България
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете!

Нови кодове на стоки в ИС "Интрастат" от 1 декември

  • Написана от 

Нови кодове на стоки в ИС Интрастат от 1 декемвриНови кодове на стоки, за които се валидират данни при приемане на Интрастат декларации, се добавят в настоящия списък от 1 декември 2016 г.

От приходната агенция информират за поредното обновяване на допустимите диапазони за единично тегло на Интрастат. От началото на следващия месец в обхвата на стоките, за които се извършва валидация на данните на база определени от НАП диапазони за минимално и максимално тегло в килограми за единица количество по допълнителна мярка, се включват и кодовете от глави 70, 71, 73, 76, 82, 85 от Комбинираната номенклатура. 

От линковете по-долу могат да бъдат изтеглени обновените към дата 25.11.2016 г. списък на допустими диапазони за единично тегло на дирекция "Интрастат"  и документът, предоставящ допълнителна информация и насоки за действие при получено съобщение за грешно съотношение между нетно тегло и количество по допълнителна мярка при подаване на Интрастат декларация (файловете са публикувани в сайта на НАП - рубрика За бизнеса » Интрастат » Номенклатура). 

Влезте, за да коментирате

Категории

InBalance

Следвай ни

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Google+ Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Популярни тагове