Menu
Счетоводни услуги от ИНБАЛАНС
InBalance News е създаден и се поддържа от ИНБАЛАНС България
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете!

Нови допустимите диапазони за единично тегло на Интрастат от 3 ноември 2016 г.

  • Написана от 

Нови допустимите диапазони за единично тегло на Интрастат от 3 ноември 2016 г.От 3 ноември 2016 г. са обновени допустимите диапазони за единично тегло на Интрастат, информират от НАП.

Считано от днес към досегашния списък на стоките, за които се извършва валидация на данните при приемане на Интрастат декларации на базата на определени от приходната агенция диапазони за минимално и максимално тегло в килограми за единица количество по допълнителна мярка, се добавят кодовете за следните глави от Комбинираната номенклатура на стоките -  47,61,62, 63,68 и 69

При предходната промяна в ИС "Интрастат" са добавени кодовете за глави 50, 51, 53, 54, 55 и 57 включително. 

Актуализираният към днешна дата списък на допустими диапазони за единично тегло на дирекция "Интрастат" може да бъде изтеглен от сайта на НАП - рубрика За бизнеса » Интрастат » Номенклатура, както и от линка тук:

Обновен е и документът, предоставящ допълнителна информация и насоки за действие при получено съобщение за грешно съотношение между нетно тегло и количество по допълнителна мярка при подаване на Интрастат декларация. Вижте го тук:

Източник: НАП

 

Влезте, за да коментирате

Анкета

Знаете ли как влизащият в сила през май 2018 г. нов европейски регламент за защита на личните данни ще се отрази на задълженията ви като работодател.

Да, запознат съм с регламента и моите задължения по него като работодател, опериращ с лични данни. - 6.3%
Не, все още не съм проучил новите регулации в областта на личните данни. - 87.5%
Не, разчитам ТРЗ специалистът, който обслужва бизнеса ми, да ме информира за новите ми задължения. - 6.3%

Общо гласували: 16
Гласуването по тази анкета е приключило on: Август 31, 2018

Категории

InBalance

Следвай ни

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Google+ Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Популярни тагове