Menu
Счетоводни услуги от ИНБАЛАНС
InBalance News е проект на ИНБАЛАНС България
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете!

Промяна в банковите сметки на 10 офиса на НАП от 1 ноември

  • Написана от 

Промяна в банковите сметки на 10 офиса на НАП от 1 ноемвриКлиентите на 10 офиса на НАП ще правят плащанията си към приходната агенция по нови банкови сметки от 1 ноември.

От агенцията информират, че поради промяна на обслужващата финансова институция всички плащания от дружества, регистрирани в офисите на НАП в Бургас, Разград, Търговище, Шумен, Видин, Враца, Пазарджик, Хасково, Благоевград и София област, както и от физически лица с постоянен адрес там, трябва да стават по новите сметки. 

От интституцията съобщават още, че във връзка с предстоящата промяна на 31 октомври банковите гишета в съответните структури на НАП няма да работят. Плащанията на тази дата към сметки на изброените по-горе офиси могат да бъдат извършени от всеки доставчик на платежни услуги до крайния час, определен от него за приемане на платежни нареждания за изпълнение през същия работен ден, уточняват данъчните.

От началото на ноември суми, преведени погрешно по закрита банкова сметка на НАП, ще бъдат връщани на платеца от неговия доставчик на платежни услуги.

Информация за новите сметки на десетте офиса на приходната агенция се очаква да бъде публикувана на 1 ноември в интернет страницата на НАП. Актуализираните банкови сметки ще публикуваме и ТУК.

Източник: НАП
Влезте, за да коментирате

Категории

InBalance

Следвай ни

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Google+ Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Популярни тагове