Menu
Счетоводни услуги от ИНБАЛАНС
InBalance News е проект на ИНБАЛАНС България
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете!

Разширен е обхватът на стоките, за които се прави валидация на данните при приемане на Интрастат декларации

  • Написана от 

Разширен е обхватът на стоките, за които се прави валидация на данните при приемане на Интрастат декларацииОт 6 юни 2016 г. са в сила нови диапазони за входящ контрол на стоки от глави 58, 59, 64, 65 и 66 на Комбинираната номенклатура.

От приходната агенция съобщават, че се разширява обхватът на стоките, за които се прави валидация на данните при приемане на Интрастат декларации на база диапазони за минимално и максимално тегло в килограми за единица количество по допълнителна мярка, определени от НАП. 

Към досегашния списък на такива стоки се добавят всички кодове на стоки от глави 58,59,64,65 и 66 на Комбинираната номенклатура на стоките. 

От линковете по-долу могат да бъдат изтеглени актуализираните към 03.06.2016 г. таблица с допустими диапазони за единично тегло на дирекция "Интрастат" и насоки за действия при съобщение за грешно съотношение между нетно тегло и количество по допълнителна мярка при подаване на Интрастат декларация.

Източник: НАП
Влезте, за да коментирате

Категории

InBalance

Следвай ни

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Google+ Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Популярни тагове