Menu
Счетоводни услуги от ИНБАЛАНС
InBalance News е проект на ИНБАЛАНС България
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете!

Нова версия на офлайн модула за Интрастат оператора за 2016 г.

  • Написана от 

Нова версия на офлайн модула за Интрастат оператора за 2016 г.В интернет страницата на НАП е публикувана новата версия за 2016 г. на офлайн приложението за Интрастат оператора. МИО предоставя нужната функционалност за създаване и управление на Интрастат декларации и експортирането им във файл с формат xml, съвместим с уеб приложението на НАП.

Използващите офлайн модула трябва да инсталират обновения софтуер. В рубриката Интрастат » Софтуер и ръководство за ползване могат да бъдат намерени освен инсталационните файлове на off-line модул МИО за 2016 г. на български и на английски език, също така вариант за инсталиране за работещите с Linux, както и актуализирани указания за инсталиране и обновяване на Модула за Интрастат оператора, ръководство на потребителя и формат на xml файловете, използвани от ИС „Интрастат“.

Новото в МИО версия 3.2.0:

  • Заредени са номенклатурите за 2016 година;
  • Подобрен е текстът на някои съобщения за грешка.

Файловете за инсталация на новата версия, актуализираните  ръководство за ползване и указание за инсталиране и обновяване на МИО, както и формата на xml файловете могат да бъдат изтеглени и от линковете по-долу:

Източник: НАП

Влезте, за да коментирате

Категории

InBalance

Следвай ни

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Google+ Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Популярни тагове