Menu
Счетоводни услуги от ИНБАЛАНС
InBalance News е създаден и се поддържа от ИНБАЛАНС България
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете!

Сайтът на НАП е с обновен и подобрен дизайн

  • Написана от 

Нов сайт на НАПОт днес Националната агенция за приходите предлага на своите клиенти обновена версия на Интернет страницата си. Сайтът на Агенцията е преработен след проучване на потребителските предпочитания с цел подобряване на ползваемостта на портала. Новата версия на сайта на НАП вече е достъпна на адрес http://new.nap.bg.

Основните промени в структурата на сайта са обособяването на два основни сектора -  „За бизнеса“ и „За гражданите“. Според приходната администрация тази структура ще позволи на двете големи групи клиенти да получат точно тази информация, която им е необходима, за да изпълняват своите задължения към бюджета коректно. Текстовете и в двата раздела са основно редактирани и преструктурирани, така че информацията, която предоставят, да бъде от максимална полза за потребителите. Добавени са и функционалност за споделяне на новините в социалните мрежи Facebook, Google+ и Twitter.

НАП предоставя възможност на всеки, който е заинтересован и има желание да даде своята оценка и изрази мнението си за обновения сайт на агенцията, да го направи като попълни анонимната анкета или изпрати коментари на електронен адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Източник: НАП

Влезте, за да коментирате

Анкета

Знаете ли как влизащият в сила през май 2018 г. нов европейски регламент за защита на личните данни ще се отрази на задълженията ви като работодател.

Да, запознат съм с регламента и моите задължения по него като работодател, опериращ с лични данни. - 6.3%
Не, все още не съм проучил новите регулации в областта на личните данни. - 87.5%
Не, разчитам ТРЗ специалистът, който обслужва бизнеса ми, да ме информира за новите ми задължения. - 6.3%

Общо гласували: 16
Гласуването по тази анкета е приключило on: Август 31, 2018

Категории

InBalance

Следвай ни

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Google+ Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Популярни тагове