Menu
InBalance News е проект на Счетоводна мрежа ИНБАЛАНС
Бизнес услуги от ново поколение ► Счетоводна мрежа ИНБАЛАНС
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете! ► Счетоводна мрежа ИНБАЛАНС

НАП с нова е-услуга за справки относно подадените от сервизите уведомления за ремонт на фискални устройства и ИАСУТД

  • Написана от 

НАП с нова е-услуга за справки относно подадените от сервизите уведомления за ремонт на фискални устройства и ИАСУТДОт приходната агенция информират за наличието на нова електронна услуга, която позволява на търговците да получат онлайн информация за подадените от сервизите уведомления, съдържащи данни за ремонт на фискални устройства и интегрирани автоматизирани системи за управление на търговската дейност (ИАСУТД).

Достъпът до данните става през портала за е-услуги на НАП, в група „Предоставяне на данъчна и осигурителна информация и информация от данъчно-осигурителната сметка“. За ползването на услугата „Данни от подадени уведомления за сервизно обслужване/ремонт на ФУ/ИАСУТД" е необходим квалифициран електронен подпис. 

От Агенцията призовават отново клиентите си да предпочетат възможностите за електронно обслужване вместо личните посещения в офис на НАП, като същевременно уведомяват за задължителното спазване на въведените противоепидемични мерки за периода до 14 юни, регламентирани в заповед на изпълнителния директор.

Източник: НАП

Влезте, за да коментирате

Следвай ни в социалните мрежи

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Категории

InBalance

Популярни тагове