Menu
Счетоводни услуги от ИНБАЛАНС
InBalance News е създаден и се поддържа от ИНБАЛАНС България
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете!

НАП: Ще бъдат променени банковите сметки на 10 от структурите на агенцията

Предстоят промени в банкови сметки на НАПОт НАП информират за предстояща промяна в банковите сметки на офисите си в град София, включително регистрираните в „Средни данъкоплатци и осигурители“, както и офисите  София-област, Габрово, Добрич, Кърджали, Монтана, Перник, Русе, Стара Загора и Ямбол. Причината е вливането на СИБАНК в ОББ.

Към момента обаче плащанията на задължения към бюджета продължават да се извършват по настоящите сметки (могат да бъдат видени най-долу ТУК), като няма да бъдат засегнати онлайн плащанията в системата на НАП чрез виртуалния ПОС терминал без такса, както и плащанията с банкови карти в офисите на приходната агенция.

От съображения за сигурност новите банкови сметки няма да бъдат предоставени на заинтересованите лица заедно с уведомителния имейл за промяната, които от агенцията планират да изпратят, но ще бъдат публикувани в интернет страницата на институцията. 

Източник: НАП

 

Влезте, за да коментирате

Анкета

Знаете ли как влизащият в сила през май 2018 г. нов европейски регламент за защита на личните данни ще се отрази на задълженията ви като работодател.

Категории

InBalance

Следвай ни

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Google+ Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Популярни тагове