Menu
Счетоводни услуги от ИНБАЛАНС
InBalance News е създаден и се поддържа от ИНБАЛАНС България
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете!

Обновяване №6 за 2018 г. на програмния продукт за обхващане на данни от декларация обр. № 1, обр. №3, обр. № 6

Обновяване №6 за 2018 г. на програмния продукт за обхващане на данни от декларация обр. № 1, обр. №3, обр. № 6НАП публикува шеста поред актуализация на програмния продукт за генериране на данни от декларация обр. № 1, обр. №3, обр. № 6. 

Обновяването на продукта е наложено от промяна в регламентацията на продължителността на работното време на трудовите договори, сключени на основание чл.114а от КТ (изменение на чл.114а, ал.4 на КТ – ДВ бр.42 от 2018г.), с която се предоставя възможност за сключване на еднодневни трудови договори както за 8-часова, така и за 4-часова продължителност на работното време. 

Инсталационният файл за новата версия 10.06 заедно с инструкции за потребителите ѝ е достъпен в интернет страницата на приходната агенция, в рубриката  За бизнеса » Програмни продукти » Декларация образец № 1, образец №3, образец № 6, както и тук: 

Източник: НАП

Влезте, за да коментирате

Анкета

Знаете ли как влизащият в сила през май 2018 г. нов европейски регламент за защита на личните данни ще се отрази на задълженията ви като работодател.

Категории

InBalance

Следвай ни

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Google+ Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Популярни тагове