Menu
Счетоводни услуги от ИНБАЛАНС
InBalance News е създаден и се поддържа от ИНБАЛАНС България
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете!

Обновяване №6 за 2018 г. на програмния продукт за обхващане на данни от декларация обр. № 1, обр. №3, обр. № 6

Обновяване №6 за 2018 г. на програмния продукт за обхващане на данни от декларация обр. № 1, обр. №3, обр. № 6НАП публикува шеста поред актуализация на програмния продукт за генериране на данни от декларация обр. № 1, обр. №3, обр. № 6. 

Обновяването на продукта е наложено от промяна в регламентацията на продължителността на работното време на трудовите договори, сключени на основание чл.114а от КТ (изменение на чл.114а, ал.4 на КТ – ДВ бр.42 от 2018г.), с която се предоставя възможност за сключване на еднодневни трудови договори както за 8-часова, така и за 4-часова продължителност на работното време. 

Инсталационният файл за новата версия 10.06 заедно с инструкции за потребителите ѝ е достъпен в интернет страницата на приходната агенция, в рубриката  За бизнеса » Програмни продукти » Декларация образец № 1, образец №3, образец № 6, както и тук: 

Източник: НАП

Влезте, за да коментирате

Анкета

Знаете ли как влизащият в сила през май 2018 г. нов европейски регламент за защита на личните данни ще се отрази на задълженията ви като работодател.

Да, запознат съм с регламента и моите задължения по него като работодател, опериращ с лични данни. - 6.3%
Не, все още не съм проучил новите регулации в областта на личните данни. - 87.5%
Не, разчитам ТРЗ специалистът, който обслужва бизнеса ми, да ме информира за новите ми задължения. - 6.3%

Общо гласували: 16
Гласуването по тази анкета е приключило on: Август 31, 2018

Категории

InBalance

Следвай ни

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Google+ Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Популярни тагове