Menu
Счетоводни услуги от ИНБАЛАНС
InBalance News е проект на ИНБАЛАНС България
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете!

Нова Е-услуга на НАП за справки относно изплатени доходи, различни от трудови

Нова Е-услуга на НАП за справки относно изплатени доходи, различни от трудовиОт 27 март ще е възможно да направим проверка и онлайн какви доходи, различни от тези по трудово правоотношение, са декларирали за нас предприятия и самоосигуряващи се лица - платци на доходи и също така какъв е размерът на удържания данък.

Новата електронна услуга на приходната агенция ще улесни физическите лица при коректното попълване и подаване на годишните данъчни декларации за облагане на доходите от 2017 г. 

Е-услугата „Справка за изплатени доходи (различни от трудови) на физически лица“ се използва с ПИК или квалифициран електронен подпис от всички физически лица с пълен достъп до услугите на НАП и такива с КЕП на упълномощено лице, на които е разрешен пълен достъп до услугите „Предоставяне на данъчна и осигурителна информация и информация от данъчно-осигурителната сметка“.  

Срокът, в който физическите лица трябва да декларират доходите си от 2017 г., е до 30.04.2018 г., напомнят от НАП.

Влезте, за да коментирате

Категории

InBalance

Следвай ни

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Google+ Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Популярни тагове