Menu
Счетоводни услуги от ИНБАЛАНС
InBalance News е проект на ИНБАЛАНС България
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете!

Обновяване №3 за 2018 г. на програмния продукт за генериране на данни от декларация обр. № 1, обр. №3, обр. № 6

Обновяване №3 за 2018 г. на програмния продукт за генериране на данни от декларация обр. № 1, обр. №3, обр. № 6В края на януари в интернет страницата на приходната агенция е публикувано третото за 2018 г. обновяване на програмния продукт за генериране на данни от декларация обр. № 1, обр. №3, обр. № 6. 

Ако във версия 10.01 е добавена възможност за генериране на Декларации обр. № 1, 3 и 6 за 2018 година и са направени са изменения във връзка със законодателни промени, влизащи в сила за подаване на данни за 2018г., то поводът за последната актуализация е отстраняване на грешки от предходната версия. От НАП препоръчват инсталиране и работа с обновения вариант. За улеснение на потребителите освен инсталационния файл в рубриката За бизнеса » Програмни продукти » Декларация образец № 1, образец №3, образец № 6 са публикувани и указания за употреба на софтуера. Могат да бъдат изтеглени и от линковете по-долу:

Източник: НАП

 

Влезте, за да коментирате

Категории

InBalance

Следвай ни

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Google+ Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Популярни тагове