Menu
Счетоводни услуги от ИНБАЛАНС
InBalance News е създаден и се поддържа от ИНБАЛАНС България
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете!

Стартира втори сезон на лотарията на НАП с касови бележки

Стартира втори сезон на лотарията на НАП с касови бележкиПриходната агенция официално стартира втория сезон на лотарията с касови бележки.

От НАП обявиха, че в новото издание на играта вече участват 16 000 фискални бона. Наградите, които данъчната администрация ще раздава през следващите 12 месеца, са с цел стимулиране на коректното отчитане на оборотите в търговските обекти чрез засилен контрол от страна на гражданите.

За да увеличат шанса си за печелба, участниците могат да регистрират освен касовата си бележка и бележката от ПОС терминал при плащане с банкова карта. Късметлиите, които ще бъдат определяни чрез жребий, ще имат шанса да се сдобият всяка седмица с предметна награда на стойност приблизително 1000 лв., веднъж месечно с парична печалба от 2000 лв., а голямата награда е 50 000 лв. От НАП уточняват, че участниците в първия сезон, които вече имат активни потребителски профили, могат да ги използват и в настоящия, а останалите желаещи да се включат в данъчната лотария трябва да се регистрират еднократно в сайта www.kasovbon.bg. Всеки участник може да въвежда касови бележки без ограничения, попълвайки дата, час и стойност на покупката. Регистрираните бонове трябва да бъдат съхранявани до края на играта, тъй като спечелените награди ще се предоставят срещу тях. 

От приходната агенция информират желаещите да се включат в лотарията, че първият печеливш ще бъде бъде изтеглен през декември 2017 г. в сутрешния блок на БТВ. Шанс имат всички, регистрирали белжки до 19:59 ч. на 17 декември 2017 г. Участващите в жребия касови бонове трябва да са издадени след 1 януари 2017 г. включително.

За да мотивират участниците, от НАП напомниха, че в първото издание на лотарията, което приключи в края на 2016 г., са регистрирани над 51 милиона касови бележки на стойност над 670 млн. лв., а големият победител, който получи лек автомобил, е Иванка Кавъркова от Панагюрище с касова бележка за 1,80 лв.

Източник: НАП

Влезте, за да коментирате

Анкета

Знаете ли как влизащият в сила през май 2018 г. нов европейски регламент за защита на личните данни ще се отрази на задълженията ви като работодател.

Категории

InBalance

Следвай ни

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Google+ Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Популярни тагове