Menu
Счетоводни услуги от ИНБАЛАНС
InBalance News е създаден и се поддържа от ИНБАЛАНС България
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете!

ERP.BG обяви старта на стажантската си програма

  • Написана от 

ERP.BG стартира тазгодишната си стажантска програма за позициите „Технически специалисти за поддръжка на ERP системи“ и „Бизнес консултанти по внедряване на ERP системи“.Българската софтуерна компания ERP.BG стартира тазгодишната си стажантска програма за позициите „Технически специалисти за поддръжка на ERP системи“ и „Бизнес консултанти по внедряване на ERP системи“.

Програмата е с продължителност шест месеца и дава възможност за постоянна работа във фирмата след приключване на стажа. Дори и да не започнат работа в нея, всички участници ще получат ценен опит и нови знания в сферата на системите за управление на бизнеса, корпоративните мобилни приложения, обединените комуникации, бизнес анализите, внедряването на бизнес софтуер, преговорите с клиенти и др. Програмата не е ограничена до определени учебни заведения, но участниците трябва да са дипломанти или студенти в специалност, свързана с информационните технологии или икономиката, да имат отлична компютърна грамотност, добро владеене на английски език и траен интерес в областта на информационните системи.

Стажанска програма

„В ERP.BG от години развиваме активно партньорство с българските университети, за да помогнем на повече студенти да придобият знания в сферата на бизнес софтуера и в частност на системите от клас ERP (Enterprise Resource Planning) – един технологичен сегмент, който вече е важна част от работата на маркетинг специалистите, финансистите, счетоводителите, търговците, мениджърите и редица други професии. Стажантската ни програма дава още по-близък досег с тази сфера, позволявайки на студентите да вземат активно участие в процеса на продажба, внедряване и поддръжка на такива софтуерни системи, да комуникират ежедневно с целия екип на компанията, както и с нейните клиенти и в крайна сметка – да повишат значително своята конкурентоспособност на пазара на труда“ - обясни Наталия Футекова, управляващ съдружник в ERP.BG.

Стажантите в ERP.BG ще получат възможност да се докоснат до някои от най-иновативните сфери на софтуерните разработки, сред които ERP системите, BI (Business Intelligence), мобилните приложения за бизнеса, системите за управление на взаимоотношенията с клиентите (CRM – Customer Relationship Management), както и решенията за обединени комуникации. В добавка участниците в стажантската програма ще се сблъскат с различни реални ситуации, ще комуникират с реални клиенти и ще участват в реални проекти по внедряване на бизнес софтуер. Повече информация за програмата е достъпна на адрес: http://erp.bg/information/public-announcement/internship-2015.

  

Повече за ERP.BG

ERP.BG (И Ар Пи България ООД) е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса от клас ERP, с над 19-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително ¨C вкусова промишленост, текстил, строителство и строителни материали, транспортна дейност и реклама. В ERP.BG работят над 20 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка. Повече информация за компанията и за предлаганите от нея продукти и услуги можете да откриете на адрес http://erp.bg/.

Влезте, за да коментирате

Анкета

Знаете ли как влизащият в сила през май 2018 г. нов европейски регламент за защита на личните данни ще се отрази на задълженията ви като работодател.

Категории

InBalance

Следвай ни

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Google+ Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Популярни тагове