Menu
Счетоводни услуги от ИНБАЛАНС
InBalance News е проект на ИНБАЛАНС България
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете!

Как ще се осигуряваме през 2016 г. според законопроекта за бюджета на ДОО за следващата година Избрана

  • Написана от 

Как ще се осигуряваме през 2016 г. според законопроекта за бюджета на ДОО за следващата годинаВ края на миналата седмица управляващите одобриха проектобюджета на държавното обществено осигуряване и нормативният акт беше внесен за разглеждане в Народното събрание.

Без подкрепа на нито една работодателска организация са текстовете, регламентиращи минималните осигурителни доходи по основни икономически дейности и квалификационни групи професии с налагане на административно увеличение от 7,5% за дейностите без постигнати споразумения. 

В презентацията, публикувана тук, са систематизирани ключовите моменти, касаещи както осигуряването на наетите работници и служители, така и самоосигураващите се лица. Ще намерите също полезна информация относно новостите при пенсиите за стаж и възраст, както и правилата за обезщетенията от ДОО. Припомняме, че от 1 януари 2016 г. влиза в сила и нов ред за подаване на документите за изплащане на паричните обезщетения и помощи от държавното обществено осигуряване по електронен път.

Влезте, за да коментирате

Категории

InBalance

Следвай ни

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Google+ Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Популярни тагове