Menu
InBalance News е проект на Счетоводна мрежа ИНБАЛАНС
Бизнес услуги от ново поколение ► Счетоводна мрежа ИНБАЛАНС
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете! ► Счетоводна мрежа ИНБАЛАНС
ULTRA OFFICE

ULTRA OFFICE

Ултра Офис Клъстер ООД е създател на онлайн магазин ultraoffice.bg. Сайтът представлява онлайн платформа за покупко-продажба на бизнес услуги, които са необходими за функционирането на едно юридическо лице. Предлаганите услуги/продукти са в сферата на счетоводни услугирекламни и правни услуги и друг тип крайно измерими дейности. Целта на онлайн платформата за услуги е да предостави на клиента улеснен достъп до избора на конкретен тип бизнес услуга с възможност за "заявяване за изпълнение" на избраната услуга за конкретен ден и часови диапазон. Обединението на множество административни продукти (услуги) в една платформа, прави сайта единствен по рода си в България. 

Онлайн платформата позволява на предприятия да получат на едно "гише" голям брой бизнес услуги. Тя изгражда процеса на съгласуване между клиенти и доставчици на бизнес услуги. Сайтът е по същество магазин за предлагане на бизнес услуги на бизнес потребители (business to business). Услугите са иновативни оформени като продукти и притежаващи характеристиките на продукт- наименование, цена, срок на изпълнение, основни параметри. 

Данъчно облагане на продажбата на дялове – собственост на чуждестранно физическо лице

Данъчно облагане на продажбата на дялове – собственост на чуждестранно физическо лицеАко съдружникът, прехвърлящ възмездно дела си, е чуждестранно физическо лице, доходът е обект на облагане по реда на чл. 37, ал. 1, т. 12 ЗДДФЛ и свързаните с нея разпоредби на чл. 37, ал. 4 и 5 от същия закон. 

Абонамент чрез RSS

Следвай ни в социалните мрежи

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Категории

InBalance

Популярни тагове