Menu
Счетоводни услуги от ИНБАЛАНС
InBalance News е създаден и се поддържа от ИНБАЛАНС България
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете!
Selmatic Ltd

Selmatic Ltd

"СЕЛМАТИК" ЕООД е българска софтуерна компания с дългогодишен опит в разработването, внедряването и поддръжката на бизнес софтуерни системи за контрол и управление на бизнеса от клас ERP.

Софтуерните решения с марка SelMatic са предназначени за фирми, търгуващи на едро и дребно, предоставящи услуги, търговски вериги, фирми с дистрибуторска мрежа, с разносна търговия.

Софтуерните системи на SelMatic са внедрени и успешно се ползват във водещи телекомуникационни вериги в България, Македония и Албания; строителни хипермаркети; големи търговски центрове, както и в многобройни средни и по-малки търговски компании.

Водещият продукт на компанията SelMatic ERP e адаптивна платформа, която притежава характеристиките на големите ERP системи, но е проектирана за нуждите на средните и малки търговски предприятия в България като обхват на покриваните функционалности, лекота при внедряване и цена.

Консултантите на SelMatic са на разположение за безплатна презентация.

Абонамент чрез RSS

Анкета

Знаете ли как влизащият в сила през май 2018 г. нов европейски регламент за защита на личните данни ще се отрази на задълженията ви като работодател.

Да, запознат съм с регламента и моите задължения по него като работодател, опериращ с лични данни. - 6.3%
Не, все още не съм проучил новите регулации в областта на личните данни. - 87.5%
Не, разчитам ТРЗ специалистът, който обслужва бизнеса ми, да ме информира за новите ми задължения. - 6.3%

Общо гласували: 16
Гласуването по тази анкета е приключило on: Август 31, 2018

Категории

InBalance

Следвай ни

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Google+ Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Популярни тагове