Menu
Счетоводни услуги от ИНБАЛАНС
InBalance News е създаден и се поддържа от ИНБАЛАНС България
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете!
Selmatic Ltd

Selmatic Ltd

"СЕЛМАТИК" ЕООД е българска софтуерна компания с дългогодишен опит в разработването, внедряването и поддръжката на бизнес софтуерни системи за контрол и управление на бизнеса от клас ERP.

Софтуерните решения с марка SelMatic са предназначени за фирми, търгуващи на едро и дребно, предоставящи услуги, търговски вериги, фирми с дистрибуторска мрежа, с разносна търговия.

Софтуерните системи на SelMatic са внедрени и успешно се ползват във водещи телекомуникационни вериги в България, Македония и Албания; строителни хипермаркети; големи търговски центрове, както и в многобройни средни и по-малки търговски компании.

Водещият продукт на компанията SelMatic ERP e адаптивна платформа, която притежава характеристиките на големите ERP системи, но е проектирана за нуждите на средните и малки търговски предприятия в България като обхват на покриваните функционалности, лекота при внедряване и цена.

Консултантите на SelMatic са на разположение за безплатна презентация.

Абонамент чрез RSS

Анкета

Знаете ли как влизащият в сила през май 2018 г. нов европейски регламент за защита на личните данни ще се отрази на задълженията ви като работодател.

Категории

InBalance

Следвай ни

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Google+ Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Популярни тагове