Menu
Счетоводни услуги от ИНБАЛАНС
InBalance News е създаден и се поддържа от ИНБАЛАНС България
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете!
RTTAX

RTTAX

RTTAX предоставя на своите клиенти възможността да възстановят данъците си, удържани от дохода, ако са работили в САЩ, Великобритания, Ирландия, Дания, Норвегия, Холандия, Германия, Австралия, Нова Зеландия или Канада! С повече над 400 представители в 40 държави, компанията е водеща в своята сфера на дейност, осигурявайки удобна и лесна процедура за кандидатстване и онлайн проследяване, дългогодишен професионален опит и висок стандарт в обслужването на клиенти от цял свят, и не на последно място – достъпна цена за услугите без авансови и скрити такси. 

Работа в чужбина - как да се подготвим за нея?

Работа в чужбина - как да възстановим надплатените данъци?Ако планирате да работите извън родината или вече сте в чужда страна, трябва да се запознаете с прилаганите закони на новото място. Важен е въпросът за данъчния закон, който ще влезе в сила, когато заработите легално.

Абонамент чрез RSS

Анкета

Знаете ли как влизащият в сила през май 2018 г. нов европейски регламент за защита на личните данни ще се отрази на задълженията ви като работодател.

Да, запознат съм с регламента и моите задължения по него като работодател, опериращ с лични данни. - 6.3%
Не, все още не съм проучил новите регулации в областта на личните данни. - 87.5%
Не, разчитам ТРЗ специалистът, който обслужва бизнеса ми, да ме информира за новите ми задължения. - 6.3%

Общо гласували: 16
Гласуването по тази анкета е приключило on: Август 31, 2018

Категории

InBalance

Следвай ни

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Google+ Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Популярни тагове