Menu
Счетоводни услуги от ИНБАЛАНС
InBalance News е създаден и се поддържа от ИНБАЛАНС България
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете!
Geakom.net

Geakom.net

Фирма „Геаком” ООД е млада и динамична компания, която работи в областта на  изграждането и поддържането на TCP/IP и VoIP мрежи в LAN, MAN и WAN среда. Нашият фокус е върху предлагането на високотехнологични решения за корпоративни и бизнес клиенти, осигуряване на ефективно приложение на хибридни технологии в телекомуникациите и компютърните мрежи, предоставяне на интегрирани информационни продукти, прилагащи конвергирани мрежи на пренос на данни, глас и видео.

 

Как да активираме защита срещу screen lockers чрез Kaspersky Internet Security 2015

Как да активираме защита срещу screen lockers чрез Kaspersky Internet Security 2015Screen locker-ите, вид ransomware, са измислени, за да изнудват потребителите, като блокират техния достъп до компютъра, след което изискват откуп, за да бъде възстановено нормалното състояние на системата.

Ransomware вирус и борбата с него

Ransomware вирус и борбата с негоRansomware е вид зловреден софтуер (malware), ограничаващ достъпа до компютърната система, която е поразил и изискващ определена сума като откуп, изплатен към създателя му, за да бъде премахната рестрикцията.

Абонамент чрез RSS

Анкета

Знаете ли как влизащият в сила през май 2018 г. нов европейски регламент за защита на личните данни ще се отрази на задълженията ви като работодател.

Категории

InBalance

Следвай ни

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Google+ Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Популярни тагове