Menu
InBalance News е проект на Счетоводна мрежа ИНБАЛАНС
Бизнес услуги от ново поколение ► Счетоводна мрежа ИНБАЛАНС
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете! ► Счетоводна мрежа ИНБАЛАНС
Хазарос Четинян

Хазарос Четинян

Аз, Хазарос Четинян, съм управител на "Инбаланс – Пловдив" ЕООД. Имам висше инженерно, икономическо и юридическо образование. От 2009 до 2013 г. – два мандата, бях зам.-председател на Асоциация на счетоводителите и счетоводните предприятия – най-голямата браншова организация в България, поддържайки близки контакти с ръководството на Националната агенция по приходите на национално и местно ниво. В момента съм член на УС на АССП.

Разработвам и близки по характер проекти като "Бизнес в България" – сайт за инвестиране в страната, който ще бъде преведен и на иврит; "Ултра Офис" – Клъстер за бизнес услуги, кандидатствал и получаващ финансиране по програма на ЕС и "InBalance News" - сайт за счетоводство и данъци в помощ на бизнеса.

Екипът ни работи професионално в областта на счетоводното обслужване от 1994 г. До 2013 г. дружеството, с което работехме, беше "Четинян" ЕООД. И досега поддържаме счетоводната ни страница www.chetinyan.com. През месец април 2013 г. бяхме поканени и регистрирахме дружеството "Крестън БулМар – Пловдив" ООД като част от глобалната мрежа на независими счетоводни фирми "Крестън Интернешънъл". 

В началото на 2015 г. направихме следващата голяма стъпка към реализирането на амбициозната ни идея за създаване на обединение на независими счетоводни предприятия с обща корпоративна идентичност – ИНБАЛАНС България. 

Структурата издава собствено онлайн издание - InBalance News, което вече може да намерите на адрес www.news.inbalance.bg. Проектът предвижда организиране на партньорска мрежа във всеки по-голям български град. Основните цели са:

* Организиране на общ интернет маркетинг;

* Въвеждане на съвременни софтуерни технологични решения;

* Въвеждане на общи процедури за управление на качеството.

От януари 2015 г. сме „Инбаланс – Пловдив“ ЕООД. Новото дружество е изцяло правоприемник на съществуващото и ще предлага на настоящите си и бъдещи клиенти счетоводни услуги с гаранция за прецизност, отговорност и коректност. 

 

На 24 април годишнината от геноцида над арменците ще бъде отбелязана със запалени свещи

101 години Арменски геноцидНа 24 април всяка година арменците по света отбелязват с факелни шествия и манифестации деня на геноцида и призовават Турция да го признае.

Д-р Еран Ешхар предлага метод за лечение от COVID-19, приложен с пълен успех върху негови пациенти

Д-р Еран Ешхар - метод за лечение от COVID-19Д-р Еран Ешхар (собственик на българска компания, клиент на Инбаланс) ви предлага метод за лечение от COVID-19, приложен с пълен успех върху негови пациенти.

* Материалът е предоставен от Д-р Еран Ешхар

Ще ви запозная с прост и бърз метод на профилактика и лечение от COVID-19, и други вируси, които се заселват в дихателната система на човек. 

Абонамент чрез RSS

Следвай ни в социалните мрежи

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Категории

InBalance

Популярни тагове