Menu
InBalance News е проект на Счетоводна мрежа ИНБАЛАНС
Бизнес услуги от ново поколение ► Счетоводна мрежа ИНБАЛАНС
За да ни се доверите, трябва да ни опознаете! ► Счетоводна мрежа ИНБАЛАНС
Хазарос Четинян

Хазарос Четинян

Аз, Хазарос Четинян, съм управител на "Инбаланс – Пловдив" ЕООД. Имам висше инженерно, икономическо и юридическо образование. От 2009 до 2013 г. – два мандата, бях зам.-председател на Асоциация на счетоводителите и счетоводните предприятия – най-голямата браншова организация в България, поддържайки близки контакти с ръководството на Националната агенция по приходите на национално и местно ниво. 

Разработвам и близки по характер проекти като "Бизнес в България" – сайт за инвестиране в страната, който ще бъде преведен и на иврит; "Ултра Офис" – Клъстер за бизнес услуги, кандидатствал и получаващ финансиране по програма на ЕС и "InBalance News" - сайт за счетоводство и данъци в помощ на бизнеса.

Екипът ни работи професионално в областта на счетоводното обслужване от 1994 г. До 2013 г. дружеството, с което работехме, беше "Четинян" ЕООД. И досега поддържаме счетоводната ни страница www.chetinyan.com. През месец април 2013 г. бяхме поканени и регистрирахме дружеството "Крестън БулМар – Пловдив" ООД като част от глобалната мрежа на независими счетоводни фирми "Крестън Интернешънъл". 

В началото на 2015 г. направихме следващата голяма стъпка към реализирането на амбициозната ни идея за създаване на обединение на независими счетоводни предприятия с обща корпоративна идентичност – ИНБАЛАНС България. 

Структурата издава собствено онлайн издание - InBalance News, което вече може да намерите на адрес www.news.inbalance.bg. Проектът предвижда организиране на партньорска мрежа във всеки по-голям български град. Основните цели са:

* Организиране на общ интернет маркетинг;

* Въвеждане на съвременни софтуерни технологични решения;

* Въвеждане на общи процедури за управление на качеството.

От януари 2015 г. сме „Инбаланс – Пловдив“ ЕООД. Новото дружество е изцяло правоприемник на съществуващото и ще предлага на настоящите си и бъдещи клиенти счетоводни услуги с гаранция за прецизност, отговорност и коректност. 

 

Как корона вирусът превръща държавите в тоталитарни

Как корона вирусът превръща държавите в тоталитарниКорона-тоталитаризъм (Как корона вирусът превръща държавите в тоталитарни)

Идеологиите са ключово средство за консолидиране на обществена подкрепа за държавните системи.

На 24 април годишнината от геноцида над арменците ще бъде отбелязана със запалени свещи

101 години Арменски геноцидНа 24 април всяка година арменците по света отбелязват с факелни шествия и манифестации деня на геноцида и призовават Турция да го признае.

Д-р Еран Ешхар предлага метод за лечение от COVID-19, приложен с пълен успех върху негови пациенти

Д-р Еран Ешхар - метод за лечение от COVID-19Д-р Еран Ешхар (собственик на българска компания, клиент на Инбаланс) ви предлага метод за лечение от COVID-19, приложен с пълен успех върху негови пациенти.

* Материалът е предоставен от Д-р Еран Ешхар

Ще ви запозная с прост и бърз метод на профилактика и лечение от COVID-19, и други вируси, които се заселват в дихателната система на човек. 

Абонамент чрез RSS

Следвай ни в социалните мрежи

 Следвай InBalance News във Facebook Следвай InBalance News в Twitter Следвай InBalance News в LinkedIn

Категории

InBalance

Популярни тагове